Ügyfeleim véleménye

Cabala Fashion

„Zsuzsával a munkám kezdete óta dolgozom együtt, az egyik legbiztosabb láncszeme a vállalkozásomnak. Amit én fejben eltervezek azt ő könnyedén valósítja meg nekem a szabásmintákon keresztül – gyorsan és precízen dolgozik. Maximálisan megbízom benne és szívből ajánlom az ő munkáját tovább.”

Cabala Fashion cabalafashion.hu

Több éve dolgozunk együtt Zsuzsával, aki nagyban hozzájárul üzleti sikereinkhez. Precíz, pontos, munkájára nagyon odafigyelő szakember. Több éves tapasztalata és minőségi munkája a garancia, hogy biztosan azt kapjuk, amit megbeszéltünk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki hozzá fordul.

R & D Kismama Divat kismamaruhabolt.hu

Zsuzsával már évek óta dolgozunk együtt: rendkívül precíz, megbízható, és mindig tartja a határidőket. Csak ajánlani tudom.

Munkaruha Palotás Kft. munkaruhapalotas.hu

Zsuzsával évekkel ezelőtt ismerkedtem meg, amikor bővíteni kezdtük a kínálatunkat. Az újabb terveinkhez szükségünk volt profi szabásminta készítőre, s az interneten keresgélve bukkantam rá. Az első pillanattól megértettük egymást, ami ebben a munkában nagyon fontos. Gyakran szinte elsőre ráérez egy-egy skiccből is, félmondatból is, hogy mire is gondolok, mit is szeretnék. Türelmes, rugalmas, tapasztalt, tisztességes szakember. Nagyon elégedett vagyok, remélem, még sokáig dolgozhatunk így, együtt. Őszintén ajánlom őt mindenkinek. 

Lisztes-Győrfalvai Mónika, a „Fehérnép” magyar ruházati márka tulajdonosa fehernep.hu

Zsuzsára az interneten találtam évekkel ezelőtt. Az első személyes találkozó alkalmával megbizonyosodtam róla, hogy mintáink jó kezekben vannak, legyen szó sportos ruhák mintázásáról vagy női felsők szériázásáról. Pontos, precíz munkát kapok tőle, amit mindig a megbeszélt határidőre el is készít. Jó szívvel ajánlom.

Tonica Fashion tonicafashion.hu

2007 óta dolgozunk együtt a Zsuzsival. Az üzletünkben eladott különböző ruhaneműk méretre alakításában (felhajtás, szűkítés) segít nekünk. Mindig határidőre, vagy előbb, szépen készíti el a munkát. Szívből ajánljuk másoknak is.

Sacc Dundi Divat dolgozói sacczuglo.uw.hu

A Gyulai Önkormányzat közmunkásai számára készítettem munkaruha szabásmintát. Nagyon pontos, és könnyen értelmezhető szabásmintát kaptam kézhez, amivel én is pontos, és méretnek megfelelő nadrágokat és zubbonyt tudtam legyártatni. Azóta más önkormányzatoknak is ajánlottam a modellezőt.

Kormos Attila

Munkaruhagyártásba kezdtem bele, és az Interneten keresztül jutottam a Szabóné Zsuzsa modellezőhöz. Első körben egy extra kialakítású nadrágot és dzsekit készítettem el vele. Nagy sikere volt a modellnek, így visszatérő megrendelője leszek.

Lantos András

Munkaruha gyártással foglalkozom, 2015-ben találtam Szabó Zsuzsa modellezőre. Főleg szakács kabát modelleket készítettem vele, de mindig pontos, és gyors munkát végzett. Ajánlom más készítőknek is.

Nagy Áron

Gyesen lévő anyuka vagyok. Nem kaptam a vékony, de magas növésű gyermekemre gyerekruhát, ezért gyártani kezdtem azokat. A Zsuzsi segített az indulásban, és a szabásminták elkészítésében.

Nagyon jól sikerültek a modellek, örülök hogy megtaláltam őt.

Kovács Krisztina

Vietnámi származású férfi vagyok, női felsőruházat gyártásával foglalkozom. Egy vietnámi ismerősöm ajánlotta a modellezőt. 2009 óta készítettem a modelljeimet a Szabónéval. Mindig gyorsan és pontosan dolgozik. Elégedett vagyok a munkájával, ezért más készítőnek is ajánlom.

Péter

2013-ban alapított cégem összes munkaruha szabásmintáját Szabónéval készítettem el. Sok modellről van szó, férfi-női vegyesen.A varrónőim, és a megrendelők is csak dicsérték, hogy milyen pontos a szabásminta, és milyen jók a modellek. Örülök, hogy ilyen korrekt és megbízható modellezőt találtam Szabó Zsuzsa személyében.

Uniform Kft