Referenciáim

2013-ban alapított cégem összes munkaruha szabásmintáját Szabónéval készítettem el. Sok modellről van szó, férfi-női vegyesen.A varrónőim, és a megrendelők is csak dicsérték, hogy milyen pontos a szabásminta, és milyen jók a modellek. Örülök, hogy ilyen korrekt és megbízható modellezőt találtam Szabó Zsuzsa személyében.

Uniform Kft

Vietnámi származású férfi vagyok, női felsőruházat gyártásával foglalkozom. Egy vietnámi ismerősöm ajánlotta a modellezőt. 2009 óta készítettem a modelljeimet a Szabónéval. Mindig gyorsan és pontosan dolgozik. Elégedett vagyok a munkájával, ezért más készítőnek is ajánlom.

Péter

2007 óta dolgozunk együtt a Zsuzsival. Az üzletünkben eladott különböző ruhaneműk méretre alakításában (felhajtás, szűkítés) segít nekünk. Mindig határidőre, vagy előbb, szépen készíti el a munkát.
Szívből ajánljuk másoknak is.

Sacc Dundi Divat dolgozói

Gyesen lévő anyuka vagyok. Nem kaptam a vékony, de magas növésű gyermekemre gyerekruhát, ezért gyártani kezdtem azokat. A Zsuzsi segített az indulásban, és a szabásminták elkészítésében.
Nagyon jól sikerültek a modellek, örülök hogy megtaláltam őt.

Kovács Krisztina

Munkaruha gyártással foglalkozom, 2015-ben találtam Szabó Zsuzsa modellezőre. Főleg szakács kabát modelleket készítettem vele, de mindig pontos, és gyors munkát végzett. Ajánlom más készítőknek is.

Nagy Áron

Munkaruhagyártásba kezdtem bele, és az Interneten keresztül jutottam a Szabóné Zsuzsa modellezőhöz. Első körben egy extra kialakítású nadrágot és dzsekit készítettem el vele. Nagy sikere volt a modellnek, így visszatérő megrendelője leszek.

Lantos András

A Gyulai Önkormányzat közmunkásai számára készítettem munkaruha szabásmintát. Nagyon pontos, és könnyen értelmezhető szabásmintát kaptam kézhez, amivel én is pontos, és méretnek megfelelő nadrágokat és zubbonyt tudtam legyártatni. Azóta más önkormányzatoknak is ajánlottam a modellezőt.

Kormos Attila